Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Tananyag

Jelentkezési lap

Kérjük, töltse ki figyelmesen jelentkezési lapunkat, mert a tanfolyam végén kapott tanúsítványon is ezek az adatok szerepelnek majd.

A mézmasszázs a kötőszöveti masszázs egyik fajtája, a köpölyözésre hasonlít a legjobban, mind végrehajtásában, mind hatásában.

Ismerjük a méz jótékony hatásait. Tudjuk, hogy ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, éppen ezen tulajdonságait használjuk fel a masszázs során a bőrön.

Kiknek javasoljuk a tanfolyam elvégzését?

Mindenkinek, aki rendelkezik már valamilyen masszázs ismerettel, végzettséggel és szeretné tovább bővíteni tudását, de annak is, akit foglalkoztat a gondolat, hogy elkezd masszírozással  foglalkozni és elsajátítaná ennek a különleges masszázs fajtának a tudásanyagát.

A tanfolyam menete:

Gyakorlati és rövid elméleti oktatás útján a tanulók megtanulják a mézmasszázs fogásait, végrehajtási módját, majd sikeres vizsgát követően tanúsítványban részesülnek.

Mit is jelent a tanfolyam megvásárlásakor a  FOGLALÓ:

Ha kiválasztottatok egy tanfolyamot, amit szeretnétek elvégezni, több lehetőség van a díj befizetésére. Bankkártyás fizetés, banki átutalás és személyes befizetés. MINDEN TANFOLYAM ESETÉBEN A FOGLALÓ BEFIZETÉSE UTÁN (bankkártyás vagy banki átutalás) TUDJUK ELFOGADNI, ÉS BIZTOSÍTANI A HELYETEKET, A FOGLALÓ HIÁNYÁBAN A JELENTKEZÉST ÉRVÉNYTELENNEK TEKINTJÜK. A tanfolyam díjának FENNMARADÓ részénél természetesen van lehetőség részletfizetésre is, ehhez egyelőre azt kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha így szeretnéd fizetni. A foglaló összege azonban ebben az esetben is 10.000 forint.

A teljes összeg megfizetését  követően oktatási segédanyagokhoz férhetsz hozzá. (videós anyag, jegyzet).

Ahhoz, hogy a tanfolyam a lehető leggördülékenyebben le tudjon zajlani, szeretnénk megkérni benneteket, hogy az alábbi dolgokat hozzátok magatokkal az oktatásra:

  • 2 db. nagyobb méretű törülköző,
  • 2 db. kisebb méretű törülköző,
  • Lepedő, ( textil lepedő, mosható masszázslepedő. Gyógyászati segédeszközöket vagy masszázs kellékeket árusító üzletekben könnyen beszerezhető. )
  • Fürdőruha ( erre azért van szükség, mert a masszázsokat egymáson fogjátok gyakorolni, hacsak nem hoztok magatokkal egy modellt, és így elkerülhető, hogy az utcai ruhátok olajos, krémes legyen.),
  • Papucs ( a szalon tisztáságnak megőrzése érdekében),
  • Toll és papír vagy jegyzetfüzet!

(Az oktatás kis csoportokban, személyesen történik, a tanfolyam díjának megfizetése után videós és szöveges oktatási segédanyaghoz férhetnek hozzá!)

A tanúsítvány típusa: Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: