Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A tanúsítvány típusa: Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:

Tananyag

Jelentkezési lap

Kérjük, töltse ki figyelmesen jelentkezési lapunkat, mert a tanfolyam végén kapott tanúsítványon is ezek az adatok szerepelnek majd.

 

A svédmasszázs minden masszázs alapja. Története legalább ötezer éves múltra tekint vissza. Fogásainak elsajátításával olyan tudást szerezhetünk, ami alapot szolgáltat megannyi más fajta masszázs elsajátításához.

Kinek ajánljuk?

Röviden: mindenkinek, aki szeretne masszőrként tevékenykedni, aki hisz a testi-lelki egészség fontosságában, és ezt hivatásaként szeretné megmutatni.

 A tanfolyam elvégzését követően tanúsítványt kap, aki a vizsgákon megfelelően szerepel, majd ezt követően dolgozhat wellness szállodákban, wellness központokban masszőrként, masszázs szalonban vagy egyéni vállalkozóként mint masszőr. A svédmasszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség adódik más masszázs tanfolyamok elvégzésére, továbbképzésre!

A tanfolyam menete:

Iskolánkban a svédmasszázs tanfolyam elvégzése anatómiai és élettani tudás elsajátításával kezdődik, majd ezt követi a svéd masszázs rövid elméleti és hosszabb gyakorlati tanfolyama.

A tanfolyam becsült időtartama: 1 hónap.

Mit is jelent a tanfolyam megvásárlásakor a  FOGLALÓ:

Ha kiválasztottatok egy tanfolyamot, amit szeretnétek elvégezni, több lehetőség van a díj befizetésére. Bankkártyás fizetés, banki átutalás és személyes befizetés. MINDEN TANFOLYAM ESETÉBEN A FOGLALÓ BEFIZETÉSE UTÁN (bankkártyás vagy banki átutalás) TUDJUK ELFOGADNI, ÉS BIZTOSÍTANI A HELYETEKET, A FOGLALÓ HIÁNYÁBAN A JELENTKEZÉST ÉRVÉNYTELENNEK TEKINTJÜK. A tanfolyam díjának FENNMARADÓ részénél természetesen van lehetőség részletfizetésre is, ehhez egyelőre azt kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha így szeretnéd fizetni. A foglaló összege azonban ebben az esetben is 10.000 forint.

A teljes összeg megfizetését  követően oktatási segédanyagokhoz férhetsz hozzá. (videós anyag, jegyzet).

Ahhoz, hogy a tanfolyam a lehető leggördülékenyebben le tudjon zajlani, szeretnénk megkérni benneteket, hogy az alábbi dolgokat hozzátok magatokkal az oktatásra:

  • 2 db. nagyobb méretű törülköző,
  • 2 db. kisebb méretű törülköző,
  • Lepedő, ( textil lepedő, mosható masszázslepedő. Gyógyászati segédeszközöket vagy masszázs kellékeket árusító üzletekben könnyen beszerezhető. )
  • Fürdőruha ( erre azért van szükség, mert a masszázsokat egymáson fogjátok gyakorolni, hacsak nem hoztok magatokkal egy modellt, és így elkerülhető, hogy az utcai ruhátok olajos, krémes legyen.),
  • Papucs ( a szalon tisztáságnak megőrzése érdekében),
  • Toll és papír vagy jegyzetfüzet!

(Az oktatás kis csoportokban, személyesen történik, a tanfolyam díjának megfizetése után videós és szöveges oktatási segédanyaghoz férhetnek hozzá!)