Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Tananyag

Jelentkezési lap

Kérjük, töltse ki figyelmesen jelentkezési lapunkat, mert a tanfolyam végén kapott tanúsítványon is ezek az adatok szerepelnek majd.

A lávaköves masszázs során bazaltköveket helyezünk a páciens testére, és a masszázst is kisebb méretű kövekkel végezzük. Ezek a kövek egy speciális edény segítségével folyamatosan melegen vannak tartva, amitől a masszázs még felejthetetlenebb és pihentetőbb élmény. A masszázs szalonok kedvelt masszázs fajtája.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretné elsajátítani a tudásanyagát, ugyanis nem igényel előképzettséget, nem feltétele már meglévő masszírozással kapcsolatos bizonyítvány.

A tanfolyam menete:

Rövid elméleti és hosszabb gyakorlati oktatás során a tanulók megismerkednek a lávakő-és a lávakagyló eszközökkel, megtanulják azok alkalmazását. Sikeres vizsgát követően tanúsítványban részesülnek.

Szezonális tanfolyam: Székesfehérváron oktatjuk: szeptemberben, októberben, novemberben. Veszprémben oktatjuk: decemberben, januárban, februárban. Szombathelyen oktatjuk: márciusban, áprilisban, májusban.

Mit is jelent a tanfolyam megvásárlásakor a  FOGLALÓ

Ha kiválasztottatok egy tanfolyamot, amit szeretnétek elvégezni, több lehetőség van a díj befizetésére. Bankkártyás fizetés, banki átutalás és személyes befizetés. MINDEN TANFOLYAM ESETÉBEN A FOGLALÓ BEFIZETÉSE UTÁN (bankkártyás vagy banki átutalás) TUDJUK ELFOGADNI, ÉS BIZTOSÍTANI A HELYETEKET, A FOGLALÓ HIÁNYÁBAN A JELENTKEZÉST ÉRVÉNYTELENNEK TEKINTJÜK. A tanfolyam díjának FENNMARADÓ részénél természetesen van lehetőség részletfizetésre is, ehhez egyelőre azt kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha így szeretnéd fizetni. A foglaló összege azonban ebben az esetben is 10.000 forint.

A teljes összeg megfizetését  követően oktatási segédanyagokhoz férhetsz hozzá. (videós anyag, jegyzet).

Ahhoz, hogy a tanfolyam a lehető leggördülékenyebben le tudjon zajlani, szeretnénk megkérni benneteket, hogy az alábbi dolgokat hozzátok magatokkal az oktatásra:

  • 2 db. nagyobb méretű törülköző,
  • 2 db. kisebb méretű törülköző,
  • Lepedő, ( textil lepedő, mosható masszázslepedő. Gyógyászati segédeszközöket vagy masszázs kellékeket árusító üzletekben könnyen beszerezhető. )
  • Fürdőruha ( erre azért van szükség, mert a masszázsokat egymáson fogjátok gyakorolni, hacsak nem hoztok magatokkal egy modellt, és így elkerülhető, hogy az utcai ruhátok olajos, krémes legyen.),
  • Papucs ( a szalon tisztáságnak megőrzése érdekében),
  • Toll és papír vagy jegyzetfüzet!

(Az oktatás kis csoportokban, személyesen történik, a tanfolyam díjának megfizetése után videós és szöveges oktatási segédanyaghoz férhetnek hozzá!)

A tanúsítvány típusa: Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: