Ajándékutalvány:

A megvásárolt utalvány a kiállítástól számított fél éven belül használható fel. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott tanfolyamot a kiállítástól számított fél éven belül meg kell kezdeni. Bármelyik tanfolyamra vagy tanfolyam csomagra kiállítható, de kiállítható bizonyos összegre is, ez esetben a megajándékozott tudja kiválasztani, hogy mely tanfolyamot/ tanfolyamokat szeretné elvégezni. Tehát ha 60 ezer forintos összegről szól az utalvány, akkor az felhasználható például egy Frissítő talpmasszázs tanfolyamra és egy nyirokdrenázs tanfolyamra, de ha a tanuló csak a svédmasszázs tanfolyamot választja, akkor a fennmaradó 5 ezer forintos összeg beszámítható egy másik tanfolyamba. Ha az összeg nem fedi a kiválasztott tanfolyamot, akkor is kiegészíthető akkora összeggel, amennyibe a tanfolyam / tanfolyamok kerülnek.

( a megnevezett tanfolyamok példaként szerepelnek, bárhogyan lehet variálni a kínálatunkban megtalálható tanfolyamok közül.)

Fontos, hogy az ajándékutalvány összege fel nem használás esetén NEM VISSZATÉRÍTENDŐ!

Tanfolyam csomagjaink két tanfolyamot foglalnak magukba, kedvezményes áron.

Svédmasszázs tanfolyam – Sportmasszázs tanfolyam: 100.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Frissítő talpmasszázs tanfolyam: 80.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Tibeti mézmasszázs tanfolyam: 80.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Alakformáló masszázs és testtekercselés tanfolyam: 90.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Thai herbál masszázs tanfolyam: 90.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Lágy csontkovács tanfolyam: 90.000 forint

Svédmasszázs tanfolyam – Aromás relaxáló masszázs tanfolyam: 85.000 forint

Sportmasszázs tanfolyam – Kinesio Tape: 90.000 forint

Kényeztető arcmasszázs tanfolyam – Indiai fejmasszázs tanfolyam: 50.000 forint

Nyirokmasszázs tanfolyam – Lávakő-és lávakagyló tanfolyam: 70.000 forint

Tanfolyam csomagjainkra való jelentkezés és fizetés: Mint minden tanfolyamunk esetében, itt is szükséges a foglaló fizetése. Ez akkor is 10.000 forint, ha több tanfolyamot, jelen esetben tanfolyam csomagot szeretnénk megvásárolni. Ilyenkor a fizetésnél elég csak az egyik tanfolyam foglalóját elutalni, nem fontos, hogy melyikét. Jelentkezni a bármelyik tanfolyamunk oldalán megtalálható jelentkezési lapon is lehetséges. Ott a lenyíló menüben a “Tanfolyam csomagok” opciót kell választani, minek után telefonon egyeztetünk, pontosítunk a csomaggal kapcsolatban.