Kedves leendő tanulóink! Miután megszületett az elhatározás, hogy elvégzitek valamelyik tanfolyamunkat, szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány fontos és közérdekű információra! Kezdenénk azzal, hogy mit is jelent a tanfolyam megvásárlásakor az ELŐLEG:

Ha kiválasztottatok egy tanfolyamot, amit szeretnétek elvégezni, több lehetőség van a díj befizetésére. Bankkártyás fizetés, banki átutalás és személyes befizetés. MINDEN TANFOLYAM ESETÉBEN AZ ELŐLEG BEFIZETÉSE UTÁN (bankkártyás vagy banki átutalás) TUDJUK ELFOGADNI, ÉS BIZTOSÍTANI A HELYETEKET, AZ ELŐLEG HIÁNYÁBAN A JELENTKEZÉST ÉRVÉNYTELENNEK TEKINTJÜK. A tanfolyam díjának FENNMARADÓ részénél természetesen van lehetőség részletfizetésre is, ehhez egyelőre azt kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha így szeretnéd fizetni. Az előleg összege azonban ebben az esetben is 10.000 forint. Az előleg banki átutalásos fizetése esetén előlegszámlát küldünk e-mailben, így lesz lehetőség az összeget egyenlíteni.

A teljes összeg megfizetését  követően oktatási segédanyagokhoz férhetsz hozzá. (videós anyag, jegyzet).

Ahhoz, hogy a tanfolyam a lehető leggördülékenyebben le tudjon zajlani, szeretnénk megkérni benneteket, hogy az alábbi dolgokat hozzátok magatokkal az oktatásra:

  • 2 db. nagyobb méretű törülköző,
  • 2 db. kisebb méretű törülköző,
  • Lepedő, ( textil lepedő, mosható masszázslepedő. Gyógyászati segédeszközöket vagy masszázs kellékeket árusító üzletekben könnyen beszerezhető. )
  • Fürdőruha ( erre azért van szükség, mert a masszázsokat egymáson fogjátok gyakorolni, hacsak nem hoztok magatokkal egy modellt, és így elkerülhető, hogy az utcai ruhátok olajos, krémes legyen.),
  • Papucs ( a szalon tisztáságnak megőrzése érdekében),
  • Toll és papír vagy jegyzetfüzet!

A masszázsok gyakorlása valamilyen masszázsolajjal vagy krémmel történik, ezért ha tudtok valamilyen érzékenységről vagy allergiáról, kérjük jelezzétek az oktató felé, és ha van rá módotok, hozzatok magatokkal olyan krémet vagy olajat, amit biztonsággal használhattok.

Az oktatásra, kérünk benneteket, legalább 10 perccel előbb érkezzetek, hogy időben el lehessen kezdeni, majd befejezni a tanfolyamot.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudtok megjelenni, jelezzétek az oktató vagy az iskola felé telefonon vagy üzenetben ( email, messenger).

A megadott telefonszámon hétfőtől-péntekig reggel 9 és 17 óra között telefonálhattok, de e-mailben esténként és hétvégén is válaszolunk. 

MODELLGONDOK!
A masszázst többnyire mindenki szereti. A hideg téli napokon kinek ne esne jól egy forró lávaköves masszázs vagy thai herbál masszázs a meleg gyógynövényes labdacsokkal, melegített masszázságyon? Ráadásul ingyen?
Nos, amikor tanulóink jelentkeznek egy tanfolyamra, pontosan ezt gondolhatják ők is, mégis előfordul ( viszonylag gyakran), hogy nem találnak senkit modellnek, akin megtanulhatnák a különböző fogásokat. Azonban ahhoz, hogy a tudást átadhassuk, elengedhetetlen a modell megléte, önmagunkon megmutatni nem lehet, gyakorolni pláne. Mindig előre szólunk, hogy a továbbképzéseinkre modellt szükséges hozni, hiszen iskolánk nem tudja biztosítani mindenki számára. A mi családtagjaink ugyanúgy dolgoznak, elfoglaltságaik vannak, és ha egy tanulónak engedünk, a többinek is engedni kell. Éppen ezért olyan megoldást igyekeztünk kitalálni, ami mindenkinek megfelelhet.
Iskolánk bizonyos esetekben, a következő feltételekkel megpróbál modellt biztosítani:
– ha sehogy sem oldható meg, hogy elkísérjen egy barátod, barátnőd, családtagod az oktatásra, 5000 ft ellenében iskolánk biztosít modellt,
– ezt a szándékot a tanfolyam megbeszélt időpontja előtt MINIMUM 72 órával kell felénk jelezni, hogy találjunk valakit,
– erről az összegről számlát adunk(!),
– előfordulhat olyan eshetőség is, hogy egy továbbképzésre 2 tanuló van beírva, ilyenkor értelemszerűen nem kell modell, egymáson tudtok gyakorolni, azonban közbejöhet valami az egyik tanulónak röviddel a tanfolyam előtt, és már nincs ideje a másiknak modellt találni. Ilyenkor nem kérjük el az összeget, de azt sem garantálhatjuk, hogy mi tudunk modellt vinni, így új időpontot egyeztethetünk. Amikor halasztható program miatt mondjátok le a tanfolyamot, kérjük, tartsátok szem előtt, hogy esetleg egy másik tanulóval is kiszúrhattok.

A tanfolyamok előre megállapított hossza a csoportos órákra vonatkozik, időtartama a tanfolyamon résztvevő tanulók számától függően lehet rövidebb vagy hosszabb!

Kisérő

A tanfolyamra abban az esetben, amikor nincs szükség modellre, mert több tanuló vesz részt a tanfolyamon, kisérőt hozni TILOS!

Amennyiben az egészségi állapot szükségelteti, hogy kisérő személy tartózkodjon az oktatáson, azt minden esetben előre, már a tanfolyamra való jelentkezéskor jelezni kell, máskülönben az oktatónk nem fogja engedni a kisérőnek az iskolánban tartózkodást.

Köszönjük a megértést!

Kellemes tanulást és sikeres vizsgákat kívánunk!

Frey masszázs

( A weboldalon található videós-és jegyzet alapú segédanyagok saját szellemi termékek, ezért sokszorosításuk, továbbadásuk szigorúan tilos, jogi következményeket von maga után!)